Monday, January 17, 2011

Vaippapusseja

Kuopuskin on lähtemässä päivähoitoon ( mihin lie tämä aika mennyt ) Ja koska meillä kestoillaan niin hoitoon tarvitaan myös vaippapusseja. Niitäpä sitten ompelin vapaalla kädellä kaapin kätköistä löytyneistä pul-kankaista. Vihreä on Eurokankaasta ostettua laminoitua velouria. Ja sienet ja siilet pul Sampsukasta. Sampsukasta klikkasin myös postin tuotavaksi lisää tarvikkeita :o)

IMG_0273


Safari pulia löytyi vielä tämä pala joka riitti just ja just M+ kokoseen vaippaan. Kaava oma väännös Annen väännöksestä :) Sisuksena valkonen coolmax. Ja jess!! Reisikumpparit meni kerranki just niinku piti :D

IMG_0271

Monday, January 3, 2011

Arpaonnea ja viime vuoden viimoset sukat

Minua onnisti joulukuussa Kiukkuiitan arpajaisissa !! Pipo on ihana ja omin sen ittelleni :)) Kiukkuiitalle anteeksipyyntö saamattomuudestani, en muka aijemmin ehtinyt tätä ihanuutta julkaista :/





Viime vuoden viimoset sukat kuuluvat Outille, Miljalle ja Sennille <3 <3 <3
Lankoina Nallea, alimmaisissa sukissa nallen lisäksi myös Fiinaneuleesta ostettua sukkalankaa jonka vyöte on luikkinut pakoon.

IMG_0262

Tämä vuosi on alkanut nenäliinojen kulutuksella eli koko pesue niistää ja yskii :/ Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu :)