Monday, October 12, 2009

Reisille meni!

Argh! Opinkohan mie koskaan venyttämään tarpeeksi noita vaipan reisikuminauhoja???

Kaikesta ähinästä huolimatta ehkä näillekkin käyttöä on jossain vaiheessa. Vasemmanpuoleinen vaippa meni nimenomaan kumppareiden osilta sinne reisille :D Kaavat Mummut S . Päälikangas Ikean puuvillaa, sisällä kiinteinä imuina kerros flanellia ja joustofroteeta, coolmax sisäpinnalla ja läppäimuna 2 kerrosta bambuhamppucollegea ja niin, onhan se vielä täyttövaippakin :)

Oikean puolimmainen on ulkopinnalta pul kangasta ja sisäpinta coolmaxia ja täytettävä tämäkin. Tässä sentään jollakinlailla meni noi kumpparit :) Kaavana kestovaippayhdistyksen sivulta saatava S koon vaippa.

IHmetyttää vaan tuo hirmuinen kokoero näissä vaipoissa, toi mummut kaavan vaippa näyttää siltä kuin olis miltei puolet isompi :o)


41 kokoset varpaanlämmittimet Onlinien Supersocke langasta joka oli ihan uusi tuttavuus mulle, kivaa neulottavaa!

Ja toiset 41 kokoset lämmikkeet. Lankoina Opalin jämiä ja koolattua Nallea :)

2 comments:

MariL said...

Voi miten söpöjä vaippoja! :) Mulla on tuosta Ikean ruutukankaasta ommeltu kassi. :) Sukatkin on kauniita, tykkään etenkin noista pirtsakoista kelta-vihreä-sinisistä. :)

anne said...

Ne on hienoja vaippoja..Sun täytyy laittaa tavallista kumpparia ja venyttää sitä kun vierasta...hmmm...arvaat varmaan loput..hih..Laitoin muuten sinulle haasteen omalle sivulle;)