Sunday, October 26, 2008

Meillä kävi vieras....

...tai kaksikin, nimittäin postipoika ja päättelykeiju!

Ihan ekana haluan näyttää teille mikä yllätys minua odotti kun torstaina tulin sairaalasta kotiin ; osallistuin Ravelryssä October swappiin ja parini Zoe oli lähettänyt minulle näin herkullisen paketin. Nyt tuntuu siltä kuin olis joulu :)

Opalin Crazystä Ullan Marjakimara ohjeella neuletakki joka toivottavasti sopii Arvo-poitsulle :) Takkihan on ollut jo tovin valmis mutta se päättelykeiju ei vaan meinannut löytää meille ei sitten millään :)
Jämä-ullasta löytyi loisto ohje pipolle. Niimpä sairasloman aikana on tarvittu aivotonta neulomista sen vähän minkä on kyenny ja tuloksena Nepal-myssy. Tähän upposi kivasti vanhoja jämä-lankoja. Tässä on mm. 7 veikkaa, koolattua Nallea, Fabelia, Drops Alpacaa, Novitan Kolibria ja oiskohan ollu Jacobstad mohairia tai jotain sinne päin .o) Tämän saapi tyttäreni Anniina eli koko on n. 11v.

Sain sitten yllättävän toiveen, armas hovikuvaajani halusi myöskin Nepal-myssyn. Tässä lankoina mm. Jussia, Moniraitaa, Opalia ja taitaapa olla Woolinkin jämät.

Ja kaikkihan oikeesti lähti siitä että mun systeri Gretta halusi pipon, toivottavasti tää on nyt sitte sellanen kuin piti :o) Eli Nepal-myssyhän tääki. Lankoina mm. Novitan Pirtaa, Drops Alpacaa, sitä mohairia, floricaa. Ja kokohan on sitte aikuisen immeisen kupoli :)

Perussukat Novitan moniraidasta, koko n. 39 ja hyväntekeväisyyteen sekä sukkasatoon meneepi.

Marinoitua 7 veikkaa, malli perinteinen pitsisukka ja koko n.37-38. Sukkasatoon ja hyväntekeväisyyteen tääki pari.

Sama malli kuin ed. parissa ja lankakin 7 veikkaa. Koko n. 33. Ja osoite näillä on sama kuin edellisilläkin pareilla :)

8 comments:

TiinaR said...

Kivannäköisiä neulomuksia :)

Anonymous said...

Oho, ootpa ollut ahkera - valtavasti valmistuneita töitä!

Ihanat pipot ja kiva neuletakki! Tarttis varmaan itsekin kokeilla tuota Nepal-myssyä, kun on noita jämiä jonkun verran (eli muutama muovilaatikollinen...)

iso gnu said...

On melko kasa neulomuksia.Ahkerasti olet neulonut.Pipot on hauskan näköisiä ja monet kivat sukat!
Nepal-pipo on lämmin ja aika koukuttava neulottava. Muutaman olen itsekin tehnyt ja laittanut langanpätkätkin sinne. Niin ne nepalilaisetkin tkevät , ei yhtään pätkää hukkaan.
Ohjeen teko oli hankalaa ,vaikka muutaman pipon olin tehnyt -ilman Uhoavan apua ohejtta tuskin olisin saanut aikaiseksi.

Anonymous said...

Kiitos kannustuksesta! Sain avun, kaikenmaailman kuvat on otettu ja verikokeita monet putket. Nyt vain tarttee ootella....

Tuula said...

Tosi herkullinen värikimara taas. Olet ollut kyllä ahkerana! Ikävämpi homma se sairastelu, jospa pääset sitten seuraavaan tapaamiseen. Sitä odotellessa sinulle on blogissani jotain. Ollos hyvä!

Anonymous said...

Hyvää joulua sinulle! :)

upa said...

Onpa mahtavan värisiä neuleita!

Mari said...

Onko päättelykeijuja ihan oikeasti olemassa? Minä kun en yhtään tykkää päättelystä :)